Jak vybrat zahradní nábytek?

Letošní zima nebyla úplně vydatná a každým dalším dnem jsme blíže teplejším dnům. S teplem přichází také sezóna venkovních posezení a srazů na zahradě. Vybavte se na sezónu s předstihem a vsaďte na kvalitu. Nevzhledným a křehkým plastovým židlím na zahradu již odzvonilo.

Ať už vlastníte restauraci se zahrádkou nebo jen občas posedíte s přáteli na zahradě, rozhodně byste neměli zapomínat na kvalitní posezení. Při výběru židlí si můžete vybrat z nejrůznějších materiálů, ale z vlastní zkušenosti bychom vám doporučili polypropylen, který má skvělé vlastnosti a vysokou nosnost.

Materiál je odolný vůči vlivům počasí a UV. Právě díky těmto vlastnostem můžete mít židle venku celoročně a nemusíte se tak strachovat o barevnou stálost apod. Polypropylenové židle jsou často odolnější než ty dřevěné. Takže pokud potřebujete něco opravdu odolného, právě plastová židle vás může dostat na požadovanou hodnotu zátěže. Kromě židlí a křesílek můžete zakoupit také odolné plastové stoly CLIP nebo SPRITZ.

Naše plastové židle unesou až 200 kilogramů a to už je opravdu vysoká odolnost. Nenechte se tak zmást vzpomínkami na staré plastové židle, které na každé zahradní sešlosti popraskaly. Toto jsou židle nové generace, které rozhodně jen tak nezničíte. Ceny židlí si můžete srovnat např. ve srovnávači cen nábytku Crosta.

Kromě jedinečných vlastností si židle oblíbíte také z hlediska moderního designu. Židle vyrábí italská firma NARDI a v Česku je můžete objednávat z našeho obchodu nebo eshopu Nardioutdoor.cz. Na výběr máte z desítek druhů židlí. Vyberete si ať už hledáte barovku, křesílko nebo klasickou židli. Hlavní výhodou je ale široká paleta barevných odstínů, takže máte obrovské možnosti, jak židle barevně nakombinovat nebo sladit se zbytkem exteriéru či interiéru.

Podívejte se například na velice pohodlná křesílka NET nebo stylové židle TRILL. Vybrat si můžete z opravdu široké nabídky barev.
Plastové židle jsou tak skvělou volbou pro všechny, kteří hledají designové a velice odolné výrobky. Díky širokému výběru barev máte jistotu, že se židle budou hodit do jakéhokoliv interiéru nebo exteriéru. Produkty NARDI jsou zaručenou kvalitou a stylovým doplňkem vašeho vašeho bydlení.

 

 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz