Omyvatelná jídelní židle, kterou jen tak nezašpiníte

Jídelní židle se vždy nachází v prostředí, které je náchylné na znečištění. Obzvláště pokud máte děti. Z tohoto důvodu se může zdát, že nejlepší jídelní židle jsou vždy ty dřevěné. Jednoduše se vyčistí, otřou a je to. Žádná špína, žádné skvrny.


Co ale dělat, když chcete interiér oživit něčím zajímavějším? Třeba čalouněnou židlí, která dokáže interiéru vtisknout novou jiskru. A nebo rovnou moderní celočalouněnou židlí, která by za normálních okolností byla pro rodiče s malými dětmi noční můrou.

Žádný strach! Máme pro vás řešení, které spojí funkčnost i design. Nemusíte mít strach, že by se židle znečistila a byla by tak nenávratně znehodnocena. A jaký „zázrak“ vám na ty skvrny nabízíme?

CARABU!

Látka Carabu využívá jedinečnou technologii AquaClean, která zajišťuje to, že skvrny na látce nezůstanou, ale jednoduše se odstraní pomocí vody a hadříku.

Pokud se vám podaří židli zašpinit, není nic jednoduššího, než namočit kus hadříku nebo houbičku a postižené místo utřít. Jednoduché a bezstarostné čištění. A víte, co je na tom všem nejlepší? Látku Carabu s technologií AquaClean nabízíme hned v několika barevných variantách, takže se nemusíte bát, že by se vám nehodila do interiéru. Zkrátka si vyberete látku přesně podle svého gusta.

Takže pokud bychom měli doporučit nějakou jídelní židli, bude to jednoznačně omyvatelná židle ALLURE. Ta je již v základu čalouněna omyvatelnou látkou a navíc skvěle vypadá.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz